Veliki interes za koncert Rogera Watersa u Zagrebačkoj areni

Sama najava koncerta nekadašnjeg člana Pink Floyda pobudila je golem interes, a prvi izvještaji o odličnoj prodaji za koncert u Areni Zagreb nadišli su sva očekivanja – javljaju organizatori koncerta koji će se održati u Zagrebu 6. svibnja iduće godine.

Roger Waters, Us+Them turneja (Foto:  Kate Izor)
Roger Waters, Us+Them turneja (Foto: Kate Izor)

Roger Waters je očigledno megapopularan u Hrvatskoj, a nakon rasprodane američke i kanadske turneje, po svemu sudeći i u Zagrebu će se tražiti ulaznica više.

Nakon punih sedam godina suosnivač legendarnih Pink Floyda i kreativni genij Roger Waters vraća se u zagrebačku Arenu još jednom oduševiti ljubitelje istinskog, dobrog, klasičnog rocka i vizualnog spektakla. Turneja nazvana Us + Them (Mi + Oni) započela je ovoga svibnja u Sjevernoj Americi gdje će do kraja listopada ovaj vitalni 74-godišnjak odraditi 61 u potpunosti rasprodan koncert kao da mu je, u najmanju ruku, 30-ak godina. Turneju početkom iduće godina nastavlja u Australiji nakon koje ga očekujemo i u Zagrebu.

Prodaja ulaznica započela je 28. rujna 2017. u 10 sati putem sustava Eventima. Cijena ulaznica: 360/ 395 / 400 /450 / 490 / 495 / 690 / 800 kuna. U ponudi su i 2 VIP paketa – Zlatni paket 1490 kn i Brončani 990 kn koja uključuju i limitirane litografije turneje Us+Them, najbolja mjesta u dvorani i mnoštvo promotivnih memorabilija s turneje.

Podsjećamo da je njegov nekadašnji kolega iz benda Pink Floyd, David Gilmour rasprodao Arenu u Puli unutar 24 sata.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh