‘Saturn Return’ novi je video austrijsko-hrvatske elektro pop kombinacije don_t go

‘Saturn Return’ posljednja je pjesma na debitantskom EP-ju Dark Country kojeg je hrvatsko-austrijski duo don_t go samostalno izdao 2016. Nakon spota za naslovnu pjesmu u režiji Christophera Herndlera, video spot za ‘Saturn Return’ snimila je i režirala mlada austrijska umjetnica i glazbenica Hannah Todt.

don_t go (Foto: Olena Newkryta)
don_t go (Foto: Olena Newkryta)

don_t go su Nina Jukić (vokal, klavir, sintevi) i Alexander Forstner (bubnjevi, gitara, elektronika). Zajedno su počeli muzicirati 2013. što je bila logična posljedica preseljenja u Beč iz Zagreba i Graza, njihovih rodnih gradova, gdje su se godinama bavili glazbom.

Dvojac je do sada održali brojne koncerte u Austriji i Hrvatskoj, u manjim klubovima, kao i na glazbenim festivalima. U veljači 2016. godine sami su izdali svoj debitantski EP “Dark Country”, snimljen u bečkom studiju Audio Manufaktur, a na produkciji su radili zajedno sa Ksenijom Ladić i Matijom Vojvodićem, članovima elektroničkog sastava Tomislav.

Zvuk don_t go delikatna je mješavina Nininih emocionalnih vokala i Alexanderovih grooveova, omotana u melankolične melodije klavira i gitare. Sve to loopirano uživo.

Svoj prvi album planiraju izdati 2018. godine.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh