Mixed up Mary šalje Ljetnu glazbenu razglednicu

Kada ste posljednji put poslali razglednicu? I članovi benda Mixed up Mary shvatili su da su po tom pitanju opasno zakazali, pa su odlučili poslati video razglednicu svijetu jer adrese više nitko ne pamti.

Mixed up Mary - Ljetna razglednica
Mixed up Mary – Ljetna razglednica

Kako njihove pjesme nastaju kao skup prikupljenih osjetilnih impulsa, dali su sve od sebe da ih ovoga ljeta prikupe, a neke od njih zabilježili su u ovoj video razglednici. Njihov aktualni singl “Ljetna” upravo tako i nastao – u Kuzminoj vali u Tribunju. Ova se razglednica ne pretvara da je nešto drugo, već prikazuje upravo to – ljeto i sve što ono nosi. U glavnoj ulozi ljetne video razglednice našla se pjevačica, autorica i suosnivačica benda Ana Lovrenčić, dok je sve kamerom zabilježio i složio njezin suprug, basist i suosnivač benda Konrad Lovrenčić.

Singl “Ljetna” je lepršava bossa nova, napisana upravo u jednoj čarobnoj uvali, a pjeva o ljetu i ljetnim ljubavima koje ćemo kasnije rado prizivati raznim osjetilnim impulsima, našim privatnim “Proustovim kolačićima”. Tekst i glazbu pjesme potpisuje Ana Lovrenčić, dok su za aranžman pjesme zaslužni svi članovi benda Mixed up Mary. “Ljetna” je snimana u studiju Element, iza čijeg miksa stoji dobro znani dizajner zvuka Ante Zvonimir Stamać, a za mastering je zaslužan Igor Malečić iz Meisterwerk Productionsa.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh