Maja Posavec objavila singl ‘Kada ne bi imao strah’

Glazbena, solistička karijera poznate pjevačice Maje Posavec uspješno se nastavlja. Nakon pjesma ‘Mediteranska’, ‘Budi jak’ i ‘Dok držiš me za ruku’, objavila je i novi spot za pjesmu ‘Kada ne bi imao strah’.

Maja Posavec 'Kada ne bi imao strah'
Maja Posavec ‘Kada ne bi imao strah’

Spot je kolažno osmišljen, a to je ideja snimatelja Damiana Nenadića koji je okupio svoje kolege koji su kratkim kadrovima popratili određene dijelove pjesme. Stilski i sadržajno bili su potpuno neovisni i slobodni, a jedina je uputa bila da snime jednu ili više osoba u uobičajenim situacijama. Spontano, ispalo je da je žena kao lik zajednička inspiracija svih autora tako da se video sastoji od razglednica žena različite dobi i u različitim emotivnim stanjima.

Pjesma o odnosu ugroženim nepovjerenjem i strahom dobila je video u kojem svaki lik stvara vlastitu atmosferu intime i ogoljenosti i kao da poziva na dijeljenje te stvarnosti.

Kao autori, u spotu su sudjelovali snimateljice i snimatelji: Ivana Kragić-Marinić, Dubravka Kurobasa, Eva Kraljević, Bojana Burnać, Mario Pućić, Jurica Marković, Jakša Jukica, Nikola Mrkša, Hrvoje Franjić, Branko Pašić Bane, Damian Nenadić. Spot je montirala Sandra Bastašić. Pjesma je nastala u suradnji sa producentom Višeslavom Labošem s kojim Maja dovršava album najavljen za veljaču 2018.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh