Loading Events
  • This event has passed.

Live promocija albuma Sare Renar ‘Gdje povlačiš crtu?’ u Tvornici kulture

7 veljača, 2018Nakon izlaska četvrtog live konceptualnog albuma Sare Renar ‘Gdje povlačiš crtu?’ na vinilu, ovaj glazbeno-scenski projekt Renar i suradnici zagrebačkog publici predstavljaju koncertom u srijedu, 7. veljače u 20 sati u Velikom pogonu Tvornice Kulture.

Sara Renar u Vintage Industrial Baru – Gdje povlačiš crtu? (Foto: Zoran Stajčić)

Nastao kao performans u sklopu Međunarodnog dana umjetnosti u siječnju 2017, projekt “Gdje povlačiš crtu?” nadrastao je jednokratni događaj pa je nakon niza izvedbi u zemlji i regiji sada pretočen u live album.

Koja je granica djelovanja? Na koje kompromise pristati? Kada reći ne? To su pitanja koja u konačnici određuju tokove svih naših života, na vrlo privatnom, ali i društvenom nivou. Projekt “Gdje povlačiš crtu?” je upravo odgovora na njih.

Četiri glazbenika i dvoje glumaca u sat vremena plovidbe propitkuju gdje su granice i limiti u nadi da, kada već nema jednoznačnog odgovora, barem sebi i publici jasnije artikuliraju pitanje. Svaka je izvedba jedinstvena, pitanja se mijenjaju, a crte blijede. “Gdje povlačiš crtu?” nije pop album i zahtijeva drugačiji, posvećeniji način slušanja – upravo je zato izdan na vinilu, mediju koji traži fokusirano slušanje.

Dođite u Tvornicu i propitajte vlastite crte.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 50 kuna nabavite preko platforme Entrio.

Details

Date:
7 veljače
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
50kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Tvornica kulture
Šubićeva 2/Ljudevita Posavskog 1, Zagreb