Loading Events
  • This event has passed.

Kuku$ promovira ‘Anđele i bombone’ u Tvornici kulture

3 ožujak, 2018Zagrebački reperi Kuku$ su nakon pet najavnih singlova napokon objavili dugoočekivani novi album ‘Anđeli i Bomboni’ kojeg će koncertno predstaviti u Tvornici kulture u subotu 3. ožujka. 

  • 1
    Share
Kuku$ (Foto: Dino Šertović)

Ako ih pitate za press info, poslati će vam jednu te istu rečenicu koja stoji u svim njihovim eventima i najavama: Kuku$ su urbane legende. Kuku$ jesu urbane legende jer su zajedno s High5 osvježili domaću hip hop scenu, a njihovi nastupi na Dritu dokazuju kakvu slavu trenutno uživaju i jedni i drugi.

Što se Zagreba i Kuku$a tiče, nastupali su u gotovo svim koncertnim prostorima, podrumima, open airovima, od Gričevanja i Brucošijade FER-a do Tvornice Kulture, Medike i Super Supera, a najupečatljivi je ipak ovaj posljednji u sklopu festivala Drito iz Tvornice.

Sve je započelo krajem 2014. i legendardnim nastupom u tjedan dana ranije rasprodanim klubom Klub. kada su izbacili svoj debi mixtape “Flexikon”, a već iduće godine izbacuju i svoj službeno prvi album “O Kuku$ima se ne raspravlja”.

Suradnja na posljednjem singlu s Targetom iz Tram 11 govori ono što svi znaju, a to je da su Kuku$i ove godine glavni.

 

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti u pretprodaji po cijeni od 40 kuna, dok će na dan upad biti 60 kuna. Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, Dirty Old Shop, Tratinska 18, Rockmark, Berislavićeva 13 i www.entrio.hr.

  • 1
    Share

Details

Date:
3 ožujka
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
40kn – 60kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Tvornica kulture
Šubićeva 2/Ljudevita Posavskog 1, Zagreb
  • 1
    Share