Loading Events
  • This event has passed.

13. Dan društvenih igara u Vintage Industrialu

15 rujan, 2018Drugu godinu za redom u Vintage Industrialu. 15. rujna održat će se 13. Dan društvenih igara.

  • 2
    Shares
13. Dan društvenih igara

Ljubitelji društvenih igara i oni koji će to tek postati, mogu doći u prostore Vintage bara već u 11 sati ujutro gdje će ih ugostiti volonteri iz Udruga “Igranje” te im pomoći oko odabira i objašnjavanja igara.

Igranje društvenih igara u Vintageu je planirano do 20 sati.

Volonteri na događanje donose više od 100 igara među kojima će se naći i onih za zahtjevnije igrače kao i za igrače početnike ili pak obitelji s malom djecom. Oni koji dobro poznaju svijet društvenih igara moći će uživati u dobroj atmosferi i dobrom društvu, a ostali koje privlači ovakav vid zabave naići će na prekaljene volontere spremne svakome dati najbolji savjet i objasniti igre u svega nekoliko minuta.

Društvene igre su zabava i za mlade i za stare, upravo za svakoga, a tko jednom uđe u taj svijet uvijek mu se rado vraća.

Na Danu društvenih igara biti će i Age of Sigmar minijaturisti koji će pokazati najbolje kolekcije figurica i objekata iz ultra popularne igre Wahrhammer Age of Sigmar. Ova je igra i više od igre i predstavlja pravi hobi među boardgamegeekovima!

Posjetitelji će se moći upoznati s igrom Pokemon TCG, te od našeg tima dobiti sve potrebne informacije u vezi održavanja turnira u udruzi. Također, biti će prezentirana i hrvatska igra s kartama FierceWomen.

Na raspolaganju će biti i štandovi CartaMagica i Bookara gdje će se moći kupiti neke od najpopularnijih igara, stripova i knjiga.

Subota 15.9. idealan je dan da pobjegnete od svakodnevnice u magičan svijet društvenih igara. Dopustite da vas očaraju društvene igre i pridružite se na cjelodnevnom igranju!

ULAZ: odrasli 15 kn; djeca 5 kn, a za članove udruge i njihove obitelji: free.

 

  • 2
    Shares

Details

Date:
15 rujna
Time:
11:00 - 20:00
Cost:
5kn – 15kn
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Zagreb, Hrvatska
  • 2
    Shares