Dubioza kolektiv protiv Morane Zibar u novom kvizu ‘Protjera’ Tarika Filipovića

Dubioza Kolektiv predstavlja ‘Protjeru’, uzbudljiv novi kviz Tarika Filipovića u kojem su pokazali natjecateljski duh i dobro poznavanje zemljopisa, povijesti i osobne higijene.

Protjera
Protjera

U “Protjeri” se uz bend i Tarika Filipovića pojavljuje i lovkinja Morana Zibar, koja je iskazala zavidnim znanjem o Dubiozi te na kraju podsjetila na koncert kojeg 17. studenog grupa sprema u Velikoj dvorani Doma sportova.

Za zagrebački koncert je još 1.500 ulaznica u opticaju. Bit će to njihov prvi samostalan nastup u Zagrebu još od 2013. kad su rasprodali dvoranu devet dana uoči održavanja. Novo gostovanje Dubioze u pomaknut će tu granicu puno unaprijed jer je u prodaji posljednjih 1.500 ulaznica za koje se očekuju da budu rasprodane u sljedećih tjedan dana.

Novi susret Dubioze i Zagreba poklopit će se s izlaskom novog studijskog albuma s kojeg su već skinuta dva singla – “Himna generacije” i duet s Dinom Dvornikom “Treba mi zraka”.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 90 kn. Na dan koncerta, ukoliko ih ostane, karte će koštati 110 kn. Službena prodajna mjesta: Dirty old shop, Tratinska 18, Rockmark, Berislavićeva 13, Aquarius CD Shop, Varšavska 13, Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7, Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh