Destroyer objavio novi singl ‘Tinseltown Swimming in Blood’

Ususret novom, 12. po redu, albumu Destroyera naziva ‘ken’ koji će svjetlo dana ugledati 20. listopada, njegov pokretač Dan Bejar objavio je singl ‘Tinseltown Swimming in Blood’.

Destroyer 'ken'
Destroyer ‘ken’

Režiju za “Tinseltown Swimming in Blood” potpisuje KC aka Karen Zolo koja tvrdi kako je video posveta filmskom klasiku “La Jetée” koji se bavio problemima identiteta, granica i rase.

Novi album neobičnog imena “ken” bit će objavljen 20. listopada, a o nazivu albuma Dan Bejar, je kazao: “Prošle godine sam otkrio da je originalni naziv pjesme “The Wild Ones” (preko stotinu godina stara engleska balada, op. a.) bio “Ken”. S tom spoznajom kao da mi je došla neka vrsta bogojavljanja. U želji da održim taj osjećaj, odlučio sam iskoristiti naziv te pjesme za vlastitu svrhu. Još uvijek mi je nejasno koji je cilj toga i što nas povezuje. Nisam razmišljao o Suede kad sam snimao ovaj album, već o zadnjih nekoliko godina premijerske ere Margaret Thatcher. To su bile godine kad mi je glazba prišla kao neka bolest. Možda “The Wild Ones” govori o tom osjećaju, vjerojatno zato Suede nisu imali smisla u Americi. Mislim da “ken” također znači “znati”.”

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh