Boa predstavila prvi hrvatski glazbeni Blu-ray

U Kaptol Boutique Cinema & Bar-u, Boa je u petak navečer predstavila prvi hrvatski glazbeni Blu-ray. Brojni prijatelji benda, novinari i poslovni suradnici uživali su u projekciji koncerta kojim je Boa 25.3. u Tvornici kulture proslavila 35 godina svoje bogate karijere. Zahvaljujući kompaniji Croatel, koncert je snimljen audio i video s 14 kamera koje su bile postavljene po cijeloj Tvornici u 4K UHD rezoluciji.

Boa u Kaptol Boutique Cinema
Boa u Kaptol Boutique Cinema

U dvorani koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, prikazan je cijeli koncert iz Tvornice, a okupljenima se prije početka obratio i direktor Menarta Banko Komljenović: „Uvijek je najteže pomicati granice, a mislim da smo s izdavanjem prvog hrvatskog glazbenog Blu-raya, live snimke grupe Boa iz Tvornice, napravili upravo to. Pomicati granice možeš jedino ako imaš fantastične partnere, a mi smo ponosni da smo imali sve komponente za izdavanje ovog izdanja; fenomenalan band, koji je 35 godina perjanica hrvatske art rock scene i savršeno napredne poslovne partnere kao što je Croatel, koji su i snimili sam koncert u ožujku u Tvornici i isporučili nam snimku koja se našla na ovom Blu –rayu. Ova snimka u svojoj kvaliteti pomiče granice i kako će se od sada gledati na rock koncerte.“

Nakon Branka Komljenovića, publici se obratio i frontmen Boe, Mladen Puljiz te se zahvalio Croatelu koji su svojom vrhunskom tehnologijom omogućili ovakav snimak. Mladen je bio ponosan što u rukama drži prvi hrvatski glazbeni Blu–ray snimljen u 4K UHD formatu.

Tags:

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh