Bend Tomislav objavio remikseve pjesme ‘The Moon’ Irene Žilić

Elektronski bend Tomislav objavio je remiks izdanja singla ‘The Moon’ Irene Žilić, pjesme koja je i najavila njezin drugi album ‘Haze’.

‘The Moon’ -Tomislav remix

„The Moon“ je objavljen u dva remiks izdanja, kao izvorni remiks i kraća „radio edit“ verzija, te je prva od ovakvih suradnji koje Irena najavljuje za pjesme sa svog posljednjeg albuma.

Elektronski trojac Tomislav trenutačno djeluje u Berlinu, a čine ga Ksenija Ladić, Matija Vojvodić i Charlie Baldwin. Oformljen je još 2012. godine, a nastupe su ostvarili na velikim festivalima poput Electronic Beatsa, Soundwave festivala i Illectricity festivala. Tomislav je dijelio pozornicu s velikim imenima elektronske glazbe poput Bonoba, Robert Glasper Experimenta, Submotion Orchestra, Shigeta, Phoria, Riot Jazza, Salve, Iciclea itd. Njihova glazba našla se u dokumentarcu HRT-a te su zaštitni zvuk berlinske modne tvrtke O’tark.

Sjajna kantautorica Irena Žilić album “Haze” je objavila u ožujku prošle godine, nakon čega je odradila nekoliko većih koncerata po regiji. „Haze“ se našao na gotovo svim domaćim top listama albuma koji su obilježili 2017. godinu, a remiks singla “The Moon”predstavlja prvi korak u sjajnu sezonu svježe glazbe i novih koncerata.

Dosadašnje projekte grupe Tomislav možete poslušati na njihovoj Bandcamp stranici.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh