‘Zvizdan’ treba (i) vašu pomoć

Samo vaši glasovi dijele nagrađivani film Dalibora Matanića od još jednog prestižnog priznanja – Nagrade publike Europske filmske akademije (EFA) za koju ove godine konkurira 12 najpopularnijih europskih naslova, među kojima su i posljednji film o Jamesu Bondu ‘Spectre’ u režiji Sama Mendesa i Dankinja Toma Hoopera.

'Zvizdan'
‘Zvizdan’

Glasati se može narednih 9 dana (do 31. listopada), a sve što je potrebno jest kliknuti ovdje, odabrati “Zvizdan” i lansirati ga u društvo uvijek rado gledanih naslova kao što su Almodóvarov “Vraćam se”, Benignijev “Život je lijep”, Jeunetova “Amelie” i Boyleov “Milijunaš s ulice”, koji su već ovjenčani ovom prestižnom nagradom.

Svi sudionici glasovanja imaju priliku osvojiti i nagradno putovanje – odlazak u europsku prijestolnicu kulture 2016., poljski grad Wroclaw, gdje se 10. prosinca dodjeljuju nagrade za ovogodišnja postignuća u europskom filmu.

Zato informirajte mame i tate, bake i djedove, prijatelje, bliske i daleke rođake, podijelite link i smjestite “Zvizdan” u društvo europskih velikana.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh