‘Vratio si me’ – novi singl grupe Nola

Nakon singla i videospota ‘Sve bi bilo lakše da je ljeto’ pulska skupina Nola, uoči koncerta u Tvornici ovog četvrtka, 6. travnja, predstavlja i zadnji singl s novog mini albuma ‘Negdje između’.

Nola 'Vratio si me'
Nola ‘Vratio si me’

Riječ je o pjesmi “Vratio si me”, još jednoj ljubavnoj, ali uvijek iznova drugačijoj pjesmi. Svatko od nas živi u nekim svojim mentalnim zidovima u kojima se odvija neprekidni splet radosti i tuge, zadovoljstva i neugode, ostvarenosti i želja. Nolin novi videospot za pjesmu „Vratio si me“ hvata intimne trenutke nekoliko “nas” u trenucima svih ovih stanja, koje su interpretirali glumci Luka Juričić, Marijana Matoković, Katja Rabar, Valter Roša i Lara Živolić.

„Nakon albuma Nola Piano počele su emotivno teške godine za nas. Tražili smo se par godina, a bili smo si blizu. Vratili smo se jedan drugome i počela su nam se otvarati vrata. Nove pjesme, novi ljudi. Pjesma je autobiografska i zahvala svima koji su nam pomogli na našem putu i pružili ruku“, poručuju Gabi i Marijan iz Nole, bračni par i kreativna okosnica grupe.

Novi videospot „Vratio si me“, koji je režirala Marijana Četković, ujedno je i najava EP-ja „Negdje između“ koji će Nola premijerno odsvirati u četvrtak, 6. travnja u Tvornici kulture u Zagrebu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh