Tko ide na 20. rođendan Antenata u Tvornicu kulture

Zagrebački bend Antenat u Tvornici će proslaviti 20 godina karijere u petak 7. travnja. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

Antenat
Antenat

Možda i jedna od najljepših zagrebačkih glazbenih priča je ona o Antenatu, priča o petorici prijatelja koji sviraju zajedno od osnovnoškolskih dana. Odrastali su uz bend koji je rastao i mijenjao se, te s vremenom okupio brojne poklonike i prijatelje, a svi su oni pozvani proslaviti dva desetljeća karijere benda u Tvornici.

Iza sebe Antenat ima tri studijska albuma, “Subing” (2005.), “Karavana” (2008.) i “Izlet” (2013.), a u pripremi je i novi materijal čiji će se prvi taktovi moći čuti na nadolazećem nastupu. Antenat je odsvirao stotine koncerata po cijeloj regiji, ali i diljem Europe i odavno zaslužio status jednog od najpopularnijih bendova zagrebačke nezavisne scene.

Počeli su kao standardni rock-kvartet s bubnjem, basom, gitarom i vokalom, a s vremenom se postava širila, mijenjajući glazbene stilove. Bend je sve više nastupao, profilirajući vlastiti glazbeni izričaj koji sami nazivaju subreggae, zbog izbjegavanja komplikacija u objašnjavanju kombinacije stilova glazbe koju sviraju. U njemu su sadržani različiti utjecaji, od reggaea i duba, preko ska i punka, do world-music elemenata.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 45 kn, odnosno 60 kn na dan koncerta. Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, Aquarius CD shop, Varšavska 1, Dirty Old Shop, Tratinska 18, Rockmark, Berislavićeva 13 i www.entrio.hr.

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Koji po redu rođendan Antenat slavi u Tvornici kulture? glasi: Dvadeseti. Po dvije ulaznice dobili su Luka Nikiforov i Andrijana Lepka. Dobitnike ulaznice čekaju na ulazu pred koncert.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh