U2 objavili deluxe i super deluxe izdanje albuma ‘The Joshua Tree’

Povodom 30. obljetnice izlaska petog albuma 'The Joshua Tree', U2 su predstavili proširenu verziju spomenutog izdanja.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
U2 'The Joshua Tree', obljetničko izdanje

U2 ‘The Joshua Tree’, obljetničko izdanje

Uz standardnih 11 pjesama s originalnog albuma, na deluxe i super deluxe izdanju nalaze se i snimke svih pjesama s njihovog koncerta iz 1987. godine, održanog u sklopu The Joshua Tree turneje, snimljene u Madison Square Gardenu. Super deluxe izdanje donosi i dosad neobjavljene pjesme, snimljene tijekom originalnog studio sessiona te nove remiksirane verzije pjesama za koje su se pobrinuli Daniel Lanois, St Francis Hotel, Jacknife Lee, Steve Lillywhite i Flood. Uz super deluxe izdanje dostupna je i foto-knjiga od 84 stranice koja sadrži neobjavljene fotografije benda, koje je The Edge snimio 1986. godine usred pustinje Mojave.

U2 – Bono, The Edge, Adam Clayton i Larry Mullen Jr., izdanje „The Joshua Tree” originalno su objavili 9. ožujka 1987., a sadrži hit singlove „With Or Without You”, „Still Haven’t Found What I’m Looking For” te „Where The Streets Have No Name”. Produkciju albuma potpisuju Brian Eno i Daniel Lanois, a prodan je u više od 25 milijuna primjeraka i našao se na broju 1 na ljestvicama diljem svijeta. Album je snimljen u Windmill Lane studiju u Dublinu te kući Danesmoate koju je Adam Clayton naknadno i kupio.

Turneja „The Joshua Tree Tour 2017″ započela je 12. svibnja u Vancouveru u Kanadi, u sklopu koje će bend posjetiti 18 sjevernoameričkih i 8 europskih gradova.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate