U novom spotu ‘Fiš’ Kandžije i Golih žena glumi zvijezda filma ‘Gangster te voli’

Kandžija i Gole žene prije manje od tjedan dana predstavili su novi singl ‘Fiš’ s prošlogodišnjeg albuma ‘Nema labavo’, a sada donose i videospot u kojem je glavni akter Nedjeljko Babić Gangster.

Kandžija i Gole Žene - Fiš
Kandžija i Gole Žene – Fiš

“Gospodin Nedjeljko Babić iliti Gangster, kojeg mnogi znaju iz legendarnog filma ‘Gangster te voli’, čovjek je koji je poznat po tome da uspješno spaja ljude već godinama, i najbolji je mogući lik za našu stvar Fiš, jer realno ova gastro/ljubavna pjesma govori baš o tome – o ljubavi. A tko se više razumije u ljubav od Gangstera? Upoznali smo ga na snimanju i odmah se sprijateljili i razumijeli. Rekao sam mu i da se sam nadoda, kaže nešto, a i otpjeva nam nešto svoje, i odličan je i u tome. Usput bi napomenuo i pohvalio se da je Đuru Gangster postavio kao svog čovjeka za Slavoniju, budući da ima puno kanditata za ljubav i od tamo. Tako da uskoro očekujte poboljšanje demografske slike, i naravno – samo ljubav i nema labavo. Uživajte u fišu, pozdrav od ovih Gangstera ljubavi. Nema labavo.” izjavio je Kandžija.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uAl17pKeaG4[/youtube]

Album “Nema labavo” objavljen je krajem 2015. i u rekordnom roku uhvatio je same vrhove godišnjih top lista najboljih izdanja 2015. S albuma su do sad objavljeni singlovi “Crkva”, “Đuro”, i naslovna “Nema Labavo”, a prateći videospotovi i dodatni video materijali, kao i novi videospot singla ” Fiš “, dostupni su na službenom VEVO kanalu Kandžije i Golih žena.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh