Tyka Nelson izjavila kako je slutila da se Princeu bliži smrt

Princeova sestra za Entertainment Tonight otvoreno progovorila o iznenadnoj tragičnoj smrti ikone popa, otkrivši da je očekivala da će Prince umrijeti mlad.

Tyka Nelson za Entertainment Tonight
Tyka Nelson za Entertainment Tonight

Prince je prošloga travnja pronađen mrtav u liftu svog doma Paisley Park, a policijska je istraga zaključila kako je iznenadna smrt 57-godišnje pop ikone uzrokovana slučajnim predoziranjem analgeticima.

Njegova se sestra Tyka Nelson otvorila u intervjuu govoreći o njegovoj smrti. “Prije nekoliko godina je rekao: napravio sam sve što sam kanio”, prisjetila se Nelson, rekavši kako je bila slomljena zbog te izjave zbog koje je gotovo dvije godine živjela u strahu noseći se sa zlim slutnjama.

Govoreći o stanju preko dvije tisuće neobjavljenih pjesama koje su ostale u Princeovoj ostavštini u Paisley Parku, dodala je: “Napisao je enormnu količinu muzike i u jednom mi je razgovoru rekao: Želim da me se pamti kao jednog od najplodnijih autora na svijetu, stoga ću učiniti sve što mogu da ostvarim taj san.”

Muzej u Paisley Parku ovoga je tjedna trebao biti otvoren za javnost 4. listopada, no otvorenje je odgođeno zbog problema sa sigurnošću i parkingom u gradu.

NBC unutar budućeg muzeja Paisley park:

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh