‘Tvoja’ – Mangroove nastavlja sa svojom singl trilogijom

Pjesma 'Tvoja' predstavlja drugi dio trilogije koja je Mangroove povela u novi, plesni krug započet ljetnim singlom 'Ljeto bez nas'.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Mangroove 'Tvoja'

Mangroove ‘Tvoja’

Novi singl zapravo je stara pjesma koja je čekala poduže da je autorski tim Veverec/Starešinić izvuku s dna ladice, prearanžiraju, pošalju na radio postaje i tako predstave svojoj publici.

Zagrebački Mangroove novim singlom nastavlja plesnu eru koja je najavljena kao trilogija “Ljeto, jesen, zima” i koja je uvela grupu u plesnu fazu.

U plesnom ritmu, uz svoj prepoznatljiv melankoličan zvuk, romantične klupske klasike, uz 144 jesenjih bpm-a te senzualnu vokalnu magiju pjevačice Željke Veverec, Mangroove šire ljubav uz moćne stringse i čelo koje je za ovu pjesmu odsvirala Katarina Matković.

Glazbu potpisuje uhodani dvojac Starešinić – Veverec, tekst u svom melankoličnom tonu nastavlja potpisivati Željka Veverec, redizajn i aranžman Toni Starešinić, a produkciju potpisuje Zvonimir Dusper – Dus.

Nakon singla na red je stigao i video koji je režirala je Sanja Šantak, i za koji David Peroš Bonnot potpisuje montažu. U spotu se, uz Tonija i Željku, pojavljuju i plesačice iz plesne skupine Hip Hop House.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate