Too Loud Music (TLM): Dva dana neušminkane muzike na rubu Šibenika

Treći TLM, festival alternativne i underground elektronske muzike, bit će održan od 28. do 29. srpnja u šibenskim Ražinama.

19959445_818215575017077_4214196258390728757_nDakle: U petak 28. srpnja na rasporedu su Banana Zvuk, DJ Bake, Fabian Mateša i Marco Basler, a u subotu, 29. srpnja na pozornicu se penju Fraktura mozga, Mind ZOO, Pullover, Sistematski pregled i Špurijus.

TLM (što je duhovito-ironična referenca na nekadašnju Tvornicu lakih metala u Ražinama) i ove će godine biti održan na otvorenom, na adresi Žaborićka bb. Upad je mizernih 20 kuna.

Organizator TLM-a je ražinska udruga Oksid, koja djeluje od 2015. s ciljem utemeljenja i razvitka trajne kulturne i umjetničke institucije.

– Pokušavamo dati vlastiti doprinos glazbenoj i kulturnoj ponudi na području grada Šibenika, koja je još uvijek neadekvatna s obzirom na potražnju mladih i općenito poklonika glazbe. Svi naši kulturno–umjetnički ciljevi (organizacija koncerata i glazbenih slušaonica, javnih predavanja i tribina, seminara i radionica, izložbi slika i fotografija, oslikavanja zidova) doprinose zajednici u užem i širem smislu i kao takvi su iskreni u želji da se lokalna zajednica uzdigne na jednu novu i višu razinu. Osim na području glazbe i umjetnosti, aktivni smo u raznim područjima civilnog društva preko ekoloških akcija čišćenja javnih površina, organiziranja i održavanja besplatnih priprema za državnu maturu i slično – kažu iz udruge Oksid.