The Orange Strips i Trees Of Maine imaju nove singlove

Kraća sviračko-kreativna pauza labinskih indie rockera The Orange Strips definitivno je gotova, ako je uopće i postojala. Bez prethodne najave, bend je zgotovio i na prostranstva interneta izbacio novi single, te ga ponudio na besplatan download, kao uostalom i svu svoju do sada izdanu glazbu. Istovremeno, Trees Of Maine, solo projekt Valdeta Lubotenija, frontmena grupe The Orange Strips, predstavlja novi single s debitantskog albuma 'False Dawns' - pjesmu 'Over You'.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
The Orange Strips 'Paperboy'

The Orange Strips ‘Paperboy’

“Paperboy” je najava novog kreativnog ciklusa koji će, prema riječima članova benda, biti okrunjen izlaskom trećeg albuma, a sporadično će se za vrijeme snimanja u javnost puštati dodatne pjesme, singlovi i kreativne ideje, kako bi slušatelji bili u dodiru s radom benda.

Odbacivši poludovršene pjesme te neiskorištene skice i ideje sa snimanja posljednjeg albuma “Deadlines”, bend je stvaranje novog materijala započeo “od nule”. Kako sami navode, želja im je čim rasterećeniji pristup i pružanje publici nečeg potpuno novog i svježeg, a taj se smjer već može osjetiti u zvuku, ali i tekstu novoga singla “Paperboy”.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate