The National će na novom albumu posegnuti za elektronikom

Frontman Matt Berninger priznao je kako će na sljedniku ‘Trouble Will Find Me’ biti znatnih odstupanja od dosadašnjeg The Nationala.

The National (Foto: Tomislav Sporiš)
The National (Foto: Tomislav Sporiš)

Matt Berninger je izjavio kako je bend odlučio zadržati istu atmosferu i svoj prepoznatljivi zvuk, ali su odlučili poigravati se s elektroničkim zvukom i napraviti nešto novo, što se od njih ne očekuje.

“Mnogo pjesama otišlo je u potpuno drugom smjeru od dosadašnjeg, ali to nam je baš zabavno. Osjećamo se kao da smo ured divljine, u prašumi prepunoj zaista zabavnih zvukova”, izjavio je Berninger te dodao kako su ponosni na posljednji album, ali ih više jednostavno ne zanima napraviti neki album koji će sličiti “Trouble Will Find Me”.

“Odlučili smo da ćemo radije napraviti groznu ploču koja otvara nove mogućnosti, nego opet neku dobro, ali istu. Ovo će biti odlično!”, dodao je zadovoljni pjevač.

The National su nedavno premijerno uživo odsvirali novu pjesmu na koncertu u Greek Theatre u Los Angelesu. U izvedbi pjesme “Prom Song 13th Century (Frankie & Johnny)” sudjelovala je i Annie Clark (St Vincent).

Matt Berninger je nedavno kritizirao Donalda Trumpa tvrdeći kako je odgovoran za betoniranje predrasuda u Americi. Opisao ga je kao “bolest koja je začepila odvode” i kao “vješalicu s koje visi gomila ružnoće”.

 

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh