The Monkees objavili novi album ‘Good Times!’

Gotovo je nezapaženo prošlo lansiranje najnovijeg izdanja legendarnih Monkeesa u javnost, koji su prije dva tjedna, nakon dvadeset godina kreativne pauze, objavili novi album ‘Good Times!’.

The Monkees 'Good Times!'
The Monkees ‘Good Times!’

Dvanaesti studijski album The Monkees “Good Times!” objavljen je za Rhino Records, a producirao ga je većim dijelom Adam Schlesinger, producent i basist benda The Fountains of Wayne i po svemu sudeći veliki fan rock’n’roll nostalgije, dok je bonus pjesme producirao Andrew Sandoval.

Objavljivanje albuma tempirano je kako bi se njime dostojno proslavila jubilarna 50. godišnjica benda. Ovo je prvi album Monkeesa od albuma “Justus” iz 1996. i prvi nakon smrti jednog od osnivača benda, Davyja Jonesa. Preostali članovi benda, Mickey Dolenz, Michael Nesmith i Peter Tork izvukli su neke neobjavljene pjesme koje su napisali neki od autora s kojima su radili u svojoj prvoj inkarnaciji, poput Neila Diamonda, Carole King i Gerry Goffin, Harry Nilsson i Bobby Hart, ali su i angažirali neke od suvremenih autora, kao što su Rivers Cuomo, Andy Partrige, Ben Gibbard, Noel Gallagher, Paul Weller, pa i sam producent albuma, Adam Schlesinger.

Odličan prvi singl kojim je album najavljen je “She Makes Me Laugh”, a autor je Rivers Cuomo iz Weezera.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kpp-Ry2ZNhY[/youtube]

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh