The Duffer Brothers izjavili da razmišljaju o nastavku serije ‘Stranger Things’

Braća Matt i Ross Duffer, autori serije, otkrili su da će nova sezona, ukoliko je bude, biti nastavak prethodne.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
'Stranger Things'

‘Stranger Things’

“Stranger Things” je američka nadnaravna SF horor serija izašla na Netflixu 15. srpnja. Radnja joj je smještena u ’80-e u mali gradić u Indiani, a glavni likovi su djeca.

Serija je svojevrsno ljubavno pismo ’80-ima, napravljena u spielbergovsko-kingovskoj maniri, i u samo dva tjedna od premijere već stekla gotovo kultni status. Osim izvanrednog dječjeg casta i povratka Winone Ryder na ekrane, hype što ga je izazvala ponajviše se temelji na tome što su autori seriju strukturirali kao svojevrsni pačvork motiva skupljenih iz filmografije i pop-kulture ’80-ih, kada su i sami odrastali i zavoljeli televiziju kojom se danas bave, pa su seriju najviše razvikali ljudi iz njihove generacije, nostalgični za periodom djetinjstva i odrastanja na “Gooniesima”, “Stand By Me”, “E.T.”, “Carrie”, “Strava u ulici Brijestova” i sl.

Premda još nije službeno potvrđeno njezino obnavljanje za drugu sezonu, The Duffer Brothers su objavili kako će njezin nastavak, ukoliko do njega dođe, biti nastavak prve sezone u kojoj je dosta toga ostalo neobjašnjeno.

“Puno toga nismo stigli učiniti, ili nam se učinilo da ih ne treba staviti već u prvu sezonu. Postoji cijeli jedan svijet kojeg nismo istražili u prvoj sezoni, svijet čudovišta. Vidjet ćemo kakve će biti reakcije na prvu sezonu, a ako bude druge, bit će u pitanju nastavak priče”, rekao je za Veriaty Ross Duffer i dodao kako već imaju dokument od 30 stranica s razradom nastavka priče.

“Stranger Things” je na IMDb ocijenjena prosječnom ocjenom 9.2 (kao i “Sopranosi”), što ju čini jednom od najbolje ocijenjenih serija u povijesti televizije, pa ako je suditi po kvaliteti, očekuje se da bi je Netflix trebao obnoviti za sljedeću sezonu.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate