Osvrt

U2 - Achtung Baby
'Achtung Baby' - album koji je spasio i iznova stvorio U2

Glazbena recenzija

The Rolling Stones 'Blue & Lonesome'
The Rolling Stones 'Blue & Lonesome' - #onokad si rođen za to

System Of A Down objavili nove informacije o nadolazećem albumu

Bend je otkrio da se album '100% događa' i da dosad već imaju spremnih 15 novih pjesama.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Serj Tanakian (Foto: Wikipedia)

Serj Tanakian (Foto: Wikipedia)

Govorkanja o novom albumu kalifornijskih metalaca, prvom nakon “Mesmerize” i “Hipnotize” objavljenih 2005. godine, krenula su već i prije nego što je bend objavio fotografije iz studija i najavio seriju festivalskih datuma, među kojima se ističe headlinerski nastup na festivalu Download koji će se održati od 9. do 11. srpnja 2017. godine u Derbyshireu.

“Radimo na albumu posljednjih pola godine i imamo već 15 pjesama koje su dovoljno dobre i vrijedne objavljivanja. Ne znamo još točno kad ćemo ga objaviti, još nismo napravili plan. Ogroman je pritisak na nama jer je prošlo već gotovo 12 godina od zadnjeg materijala, ali želim da se svi osjećamo dobro s tim što radimo”, izjavio je bubnjar John Dolmayan za Kerrang.

Bend je poznat po izražavanju svojih političkih stavova, kritiziranju američke imperijalne politike kao i utjecaja medija na moderno društvo. Od objavljivanja posljednjih albuma do 2010. godine System Of A Down su bili u privremenom prekidu, a članovi su se posvetili drugim projektima. Tako je Serj Tanakian u međuvremenu objavio dva solo albuma, Daron Malakian i John Dolyman su osnovali bend Scars on Broadway, a Shavo Odadjian bend Achozen.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Autor

avatar
Close
Pratite nas i lajkate