Koncertni report

MrLee & IvaneSky u Vintage Industrial Baru (Foto: Samir Cerić Kovačević)
MrLee & IvaneSky – Digitalno more zvuka u Vintage Industrial Baru

Koncertni report

bebe-na-vole-vintage-industrial_3fff
Bebe Na Vole i The Yellow Buzz u Vintageu - blues nove velike depresije

‘Sutra’ – novi ‘netipični’ singl Lollobrigide

Pjesma 'Sutra' novi je singl Lollobrigide a ovu njima netipičnu pjesmu opisala je Ida Prester, autorica pjesme i pjevačica benda.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Lollobrigida - Sutra

Lollobrigida – Sutra

„Ovo je pjesma o odgađanju – sve što možeš danas, ostavi za sutra. S tim instinktom se velik broj nas bori cijeli život. Sutra ćemo dat otkaz na poslu koji ne volimo, sutra ćemo prekinut loše veze, od sutra kreće naše doba”, objašnja Ida Prester i nastavlja: „Tekst i melodiju napisala sam u jednom danu, ali aranžman se otegao na šest mjeseci. Probali smo u synth pop aranžmanu, pa u indie rock, al nismo dobili ništa što bi nam je sjelo. Na kraju smo odlučili totalno ogoliti tekst, ostaviti vokal gotovo sam i napraviti minimalistički aranžman, tih i prozračan, uz puno shakera, gotovo tropskog ugođaja.“

Ovo je prva pjesma Lollobrigide u kojoj nema agresivnih sint dionica, a Idin glas je također, pored teksta, u prvom planu i ogoljen, bez efekata.

„Isprva sam se bunila jer me strah isticati vokal, u svim našim drugim pjesmama glasni instrumenti ‘jedu’ glas, ali bend me uvjerio da je napokon vrijeme da se oslobodim. Tekst je intiman, takva je i pjesma“, nadodala je.

„Napravili smo i jednostavan lyrics video u kojem sviramo kao terasa band negdje na francuskoj rivijeri. Azurnu obalu efikasno je zamijenila obala Save, a terasu skupog hotela pohaban stari splav“ opisala je Ida.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Autor

avatar
Close
Pratite nas i lajkate