Koncertni report

Svemir u KSET-u na ponovljenom koncertu (Foto: Ivan Laić)
Svemir u KSET-u odsvirao do kraja

Filmska recenzija

The Eyes of My Mother
'The Eyes of My Mother' - istinski poremećen arthouse horror

Suradnici Davida Bowieja svirat će rođendanske tribute koncerte širom svijeta

Koncertna će se posveta dogoditi 8. siječnja 2017., na Bowiejev 70. rođendan.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
David Bowie

David Bowie

David Bowie svoj je 69. rođendan proslavio objavljivanjem posljednjeg albuma “Blackstar”, a samo dva dana kasnije je umro. Njegovi će suradnici 8. siječnja 2017. godine, na njegov 70. rođendan održati tribute koncerte po svijetu u njegovu čast.

Koncerti će biti održani na lokacijama koje su povezane s Bowiejem i njegovom muzikom, a sudjelovat će 30 glazbenika kao i 40 lokalnih umjetnika.

Na koncertu u londonskom Brixtonu, čija je sva zarada namijenjena podršci humanitarne zaklade Children & the Arts, Gary Oldman će voditi grupu u kojoj će svirati članovi Bowiejevog benda, kao što su Mike Garson, Earl Slick, Adrian Belew, Sterling Campbell, Holly Palmer i Catherine Russel. Ovo su tek prve informacije o predstojećem rođendanskom slavlju u Brixtonu, a detalji ostalih koncerata bit će najavljeni u predstojećim tjednima.

U međuvremenu je dizajner omota za album “Blackstar”, Jonathan Barnbrook, u razgovoru za BBC 6 Music otkrio da se u dizajnu omota krije još jedna tajna koja tek treba biti otkrivena.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate