Suradnici Davida Bowieja svirat će rođendanske tribute koncerte širom svijeta

Koncertna će se posveta dogoditi 8. siječnja 2017., na Bowiejev 70. rođendan.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
David Bowie

David Bowie

David Bowie svoj je 69. rođendan proslavio objavljivanjem posljednjeg albuma “Blackstar”, a samo dva dana kasnije je umro. Njegovi će suradnici 8. siječnja 2017. godine, na njegov 70. rođendan održati tribute koncerte po svijetu u njegovu čast.

Koncerti će biti održani na lokacijama koje su povezane s Bowiejem i njegovom muzikom, a sudjelovat će 30 glazbenika kao i 40 lokalnih umjetnika.

Na koncertu u londonskom Brixtonu, čija je sva zarada namijenjena podršci humanitarne zaklade Children & the Arts, Gary Oldman će voditi grupu u kojoj će svirati članovi Bowiejevog benda, kao što su Mike Garson, Earl Slick, Adrian Belew, Sterling Campbell, Holly Palmer i Catherine Russel. Ovo su tek prve informacije o predstojećem rođendanskom slavlju u Brixtonu, a detalji ostalih koncerata bit će najavljeni u predstojećim tjednima.

U međuvremenu je dizajner omota za album “Blackstar”, Jonathan Barnbrook, u razgovoru za BBC 6 Music otkrio da se u dizajnu omota krije još jedna tajna koja tek treba biti otkrivena.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate