Supergrupa Temple Of The Dog kreće na prvu turneju ikad od objavljivanja albuma 1991. godine

Grupa Temple Of The Dog istoimenim albumom obilježila je grunge razdoblje, a sad, 25 godina kasnije Chris Cornell iz Soundgardena, Jeff Ament, Stone Gossard i Mike McCready iz Pearl Jama, kao i Matt Cameron koji svira bubnjeve u oba benda kreću na svoju prvu zajedničku turneju u karijeri.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Temple of the Dog snimljeni 1990. godine

Temple of the Dog snimljeni 1990. godine

Grupa Temple Of The Dog bila osnovana 1990. godine s ciljem glazbenog odavanja počasti Andrewu Woodu, prerano preminulom pjevaču grupe Mother Love Bone u kojoj su svirali i Stone Gossard i Jeff Ament koji su nakon toga osnovali Pearl Jam. Chris Cornell, pjevač Soundgardena vodio je glavnu vokalnu riječ u bendu, dok se u Pearl Jam tek pridošli i anonimni Eddie Vedder pojavljuje tek u jednoj pjesmi, tj. duet s Cornellom u “Hunger Strike” koja je kasnije postala hit.

U studenom će se obilježiti 25 godina od prvog i jedinog albuma Temple Of The Dog i tada će grupa održati pet koncerata u pet američkih gradova, točnije 4. studenog u Tower Theateru u Philadelphiji, 7. studenog u Madison Square Gardenu u New Yorku, 11, studenog u Bill Graham Civic Centeru u San Franciscu, 14. studenog u Forumu u Los Angelesu i 22. studenog u Paramount Theateru u Seattleu.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate