Sud odobrio policijski nalog za pretres Princeovog doma

Uslijed govorkanja o uzrocima smrti velikog Princea, sud je odobrio policiji pretres njegova doma u Paisley Parku, unatoč tome što autopsija nije donijela zaključke o tome da je u pitanju bila smrt predoziranjem.

Prince (Foto: Universal Music)
Prince (Foto: Universal Music)

Sudac okruga Carver odobrio je nalog kojeg je izdao šerif toga okruga, dopustivši policiji da ponovo pregleda Paisley Park kako bi potražili neke dokaze o navodnoj konzumaciji droge, liječničke recepte ili neke druge informacije koje bi im pomogle zaključiti slučaj.

Sudac se također složio s odlukom o tome da se dokumenti u kojima je detaljiziran povod naloga za pretres zapečate na šest mjeseci, ili do početka eventualnog kriminalističkog procesa, zabrinut zbog mogućnosti petljanja s dokazima, budući se radi o tako prominentnoj osobi poput Princea.

Istoga je dana (28. travnja) policija potvrdila glasine kako je u trenutku smrti Princeu pronađen recept za lijekove protiv bolova. Još uvijek je nejasno jesu li ti lijekovi imali ikakvu ulogu u njegovoj iznenadnoj smrti. U međuvremenu je glasnogovornik šerifovog ureda odbacio glasine kako je DEA (Drug Enforcement Administration) bila pozvana asistirati u slučaju istrage smrti pop ikone, a Princeov je odvjetnik također negirao medijske izvještaje o predoziranju.

Tags:

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh