Sting objavio novi album ’57th & 9th’

Novo studijsko izdanje ’57th & 9th’, najavljeno je singlom’I Can’t Stop Thinking About You’, a ovaj 12. album prvi je Stingov pop/rock uradak u više od deset godina

Sting '57th & 9th'
Sting ’57th & 9th’

Album “57th & 9th” sniman je u suradnji s njegovim dugogodišnjim suradnicima Dominicom Millerom (gitara) i Vinniem Colaiutaom (bubnjevi). Iščekivano izdanje također bilježi suradnje s glazbenicima kao što su bubnjar Josh Freese (Nine Inch Nails, Guns n’ Roses) i gitarist Lyle Workman, te Tex-Mex bend The Last Bandoleros.

“Sve se desilo vrlo brzo, i veoma spontano. Moja ideja je uvijek da iznenadim sebe i ljude s kojima radim, a nadam se i slušatelje,” izjavio je Sting o novom izdanju.

Novi studijski album naziv je dobio prema križanju na Manhattanu koje je Sting svakog dana prelazio dok je hodao prema studiju u Hell’s Kitchenu. Produkcijom izdanja “57th & 9th” pozabavio se Martin Kierszenbaum, a Sting o albumu nadodaje: “Radi se o istraživanju i putovanju, o cesti koja vodi u nepoznato. Na albumu smo završili s nečim što je energično i glasno, no istovremeno i promišljeno”.

“57th & 9th” donosi ukupno 10 potpuno novih pjesama u standardnom izdanju, a hrvatskoj je publici od danas dostupan u fizičkom i digitalnom obliku:

“57th & 9th” popis pjesama – standardno izdanje:

I Can’t Stop Thinking About You
50,000
Down, Down, Down
One Fine Day
Pretty Young Soldier
Petrol Head
Heading South On The Great North Road
If You Can’t Love Me
Inshallah
The Empty Chair

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh