Spekulira se da je Prince nedavno bio hospitaliziran zbog prekomjerne doze opijata

Prema posljednjim, još uvijek službeno nepotvrđenim informacijama, ipak nije gripa bila razlog zbog kojega se Princev avion hitno spustio u Illinoisu 15. travnja na putu za koncert u Atlanti.

Prince (Foto: Wikipedia)
Prince (Foto: Wikipedia)

Prema neslužbenim izvorima iz bolnice u Molineu u kojoj je prije tjedan dana bio tretiran, razlog Princeve slabosti i hitne hospitalizacije toga dana nije bila gripa, već predoziranje opijatima.

TMZ, koji je prvi izvijestio o smrti pop ikone, u najnovijem izvještaju tvrdi kako je Prince primio tzv. “injekciju spasa” koja se obično daje pri predoziranju opijatima, najčešće heroinom. U izvještaju također stoji kako je liječnik savjetovao Princeu ostanak u bolnici, barem na jedan dan, što je njegova ekipa odbila budući mu zbog prepunjene bolnice nije mogla biti osigurana privatna soba samo za njega. Prince je bolnicu napustio već nakon tri sata, osjećajući se vrlo loše, te se uputio u svoj dom u Minnesoti, udaljen tek 48 minuta leta od Moline. Njegovo beživotno tijelo pronađeno je jučer u liftu na istom imanju.

Posebno je zbunjujuća i šokantna u ovoj priči činjenica da je pop ikona bila čuvena po svojim hvalisanjima o izbjegavanju droge, tvrdeći kako je poznato da droga loše utječe na glasnice. “Razlog zbog kojeg je moj glas tako čist je zato što u mojim venama nema smeća”, izjavio je tom prilikom Prince.

Bezbrojni su se ljudi iz javnog života očitovali o njegovom utjecaju na glazbu i na njihov osobni život, a između ostalih priopćenjem se oglasio i predsjednik Obama.

Tags:

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh