Sharon Jones je na izbornu večer doživjela moždani udar za kojeg je okrivila Trumpa

Sharon Jones umrla je 18. studenog uslijed remisije raka pankreasa, a deset dana prije smrti, na samu izbornu noć, doživjela je i moždani udar gledajući izborne rezultate.

Sharon Jones (Foto: Wikipedia)
Sharon Jones (Foto: Wikipedia)

Gabriel Roth iz benda Sharon Jones & The Dap – Kings dao je intervju za Los Angeles Times, otkrivši kako je pjevačica doživjela moždani udar gledajući rezultate izbora.

“Ljudima koji su bili prisutni, Sharon je rekla da joj je Trumpova pobjeda uzrokovala moždani. Krivila je njega za cijelu stvar”, rekao je Gabriel Roth, dodavši kako je pjevačica dan poslije doživjela znatno jači udar nakon kojega više nije mogla govoriti.

Roth je opisao i njezine posljednje dane, kako je nastavila pjevati, premda je to pjevanje zvučalo kao jecanje. Bend je cijelo vrijeme bio uz nju i pratio njezine želje, a sve što je Sharon htjela bilo je pjevanje gospel pjesama. Čak i kad bi nakratko prestali svirati, ona je i dalje pjevala “Amazing Grace”, “Go Tell It On the Mountain” i “This Little Light of Mine”, a oni su cijelo vrijeme bili uz nju pjevajući i svirajući.

Pjevačici je rak dijagnosticiran 2013. godine, a na prošlogodišnjoj je premijeri filma o njezinom životu “Miss Sharon Jones!” javno obznanila da se bolest nažalost vratila. Sharon Jones umrla je u dobi od 60 godina.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh