Roger Waters objavio album ‘Is This The Life We Really Want?’

Roger Waters je danas objavio album ‘Is This The Life We Really Want?’, svoj prvi rock album u 25 godina.

Roger Waters 'Is This The Life We Really Want?'
Roger Waters ‘Is This The Life We Really Want?’

Glazbenik poznat kao kreativna snaga koja stoji iza legendarnih Pink Floyda, objavio je dugoiščekivani album za Columbia Records/Menart. Uz to je Waters krenuo i na američku turneju: Us+Them Tour. Na turneji se Waters dotaknuo i Trumpa, a generalno je show presijek Watersove karijere, povezan jednom općenitom temom.

Watersov posljednji album, “Amused To Death” iz 1992., bio je proročanska studija popularne kulture, istraživanje moći televizije u razdoblju Zaljevskog rata. Ovaj dugoiščekivani nasljednik tog albuma je nepokolebljiv komentar modernog svijeta i nesigurnih vremena. Nadolazeći album je poput klasika Pink Floyda, primjerice “Animals” and “The Wall”.

Album je producirao i miksao Nigel Godrich (Radiohead, Paul McCartney, Beck, U2, “From the Basement”).

“Is This The Life We Really Want?” uključuje 12 novih pjesama Rogera Watersa, a dostupne su na duploj 180 gramskoj ploči i na CD-u. Album će u Hravtskoj biti u prodaji od sljedećeg tjedna.

Rogeru Watersu (vokal, gitara, bas), su se na albumu pridružili: Nigel Godrich (aranžmani, klavijature, gitare), Gus Seyffert (bas, gitara, klavijature), Jonathan Wilson (gitara, klavijature), Joey Waronker (bubnjevi), Roger Manning (klavijature), Lee Pardini (klavijature) i Lucius na vokalima (Jessica Wolfe, Holly Proctor)

Stihove za pjesmu “Wait for Her” napisao je Roger Waters, a nadahnuo ga je engleski prijevod nepoznatog autora, odnosno “Lesson from the Kama Sutra (Wait for Her),” Mahmouda Darwisha.

Popis pjesama:

1. When We Were Young

2. Déjà Vu

3. The Last Refugee

4. Picture That

5. Broken Bones

6. Is This The Life We Really Want?

7. Bird In A Gale

8. The Most Beautiful Girl

9. Smell The Roses

10. Wait For Her

11. Oceans Apart

12. Part of Me Died

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh