Ricky Gervais otkrio kompilaciju najdražih pjesama Davida Brenta

Junak britanske serije ‘The Office’, David Brent ponovo će se ukazati u novom filmu Rickyja Gervaisa – ‘David Brent: Life On The Road’.

'David Brent: Life On The Road'
‘David Brent: Life On The Road’

Film “David Brent: Life On The Road” premijerno će se prikazati u britanskim kinima u petak 19. kolovoza. Film prikazuje Davida Brenta na turneji njegovog benda The Foregone Conclusion, u potrazi za svojim snom da postane rock zvijezda.

U marketingu za film koji Ricky Gervais već neko vrijeme najavljuje objavljujući singlove Davida Brenta, konačno je otkrivena tajna Brentove inspiracije. Gervais je ovom prilikom napravio kompilaciju pjesama koje su Brentova umjetnička inspiracija, a na njoj se nalaze i tri njegove vlastite pjesme.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6MjTh5tFiZM[/youtube]

Brent je tako za Springsteenovu pjesmu “Streets Of Philadelphia”, koja se također nalazi na listi, rekao sljedeće: “Iako je to pjesma o tipu koji polagano umire od side, Bruce ju je uspio napraviti optimističnom i lako pamtljivom. Zato je on The Boss.”

Brent se osvrnuo i na svoju vlastitu pjesmu “Ooh La La”, koja se također nalazi na njegovoj listi inspirativnih komada muzike: “To je pjesma o vožnji po Americi i skupljanju komada po putu. Kaže se da se treba pisati o onome što poznaješ, i ja znam da bih jednog dana želio napraviti upravo to.”

Ovo je kompilacija inspirativne muzike Davida Brenta:

Bruce Springsteen – ‘Streets of Philadelphia’
David Brent – ‘Slough’
Des’ree – ‘Crazy Maze’
David Brent – ‘Ooh La La’
The Police – ‘Every Breath You Take’
David Brent – ‘Lady Gypsy’
Tracy Chapman – ‘Fast Car’
Suzanne Vega – ‘Luka’
Bob Marley – ‘No Woman No Cry’
Mike + the Mechanics – ‘Living Years’

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh