Rasprodane dnevne ulaznice za 2. dan INmusic festivala, ograničeni broj trodnevnih ulaznica još u prodaji

Dnevne ulaznice za drugi dan INmusic festivala, koji će predvoditi spektakularni Kings of Leon i Alt-J, rasprodane su.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Rasprodan 2. dan INmusic festivala

Rasprodan 2. dan INmusic festivala

Posjetitelji iz više od 60 zemalja za nešto manje od mjesec dana, na dvanaestom INmusicu uživati će u jednom od najatraktivnijih festivalskih programa u Europi. Drugi festivalski dan ugostiti će impresivnu listu glazbenika – Kings of Leon, Alt-J, Repetitor, The Strange, Kel-Assouf, Public Service Broadcasting, Gatuzo, Them Moose Rush i mnoge druge. Sva ova sjajna strana i domaća glazbena imena koja će nastupiti u istom festivalskom danu izazvala su izniman interes publike te rasprodala dnevne ulaznice za drugi dan 12. INmusica.

U prodaju će uskoro biti pušten i posljednji kontingent festivalskih ulaznica, a sukladno iznimno dobroj prodaji ulaznica, ove godine očekuje se kako bi festival mogao biti potpuno rasprodan i to sva tri festivalska dana. Već sada se može zaključiti kako će ovogodišnje izdanje INmusic festivala oboriti dosadašnje rekorde posjećenosti te zasigurno još jednom ostvariti izvrsne turističke rezultate. Prema podacima Booking.com u datumima održavanja INmusic festivala već sada je rezervirano oko 63 % raspoloživih smještajnih jedinica u Zagrebu u hotelima, hostelima i privatnom smještaju. Uz redovnu ponudu smještaja u Zagrebu, INmusic festival organizira i sedmodnevni kamp za koji je trenutno rezervirano preko 90% kapaciteta. Trenutno se procjenjuje da će zahvaljujući INmusic festivalu u Zagrebu biti ostvareno više od 72,000 noćenja uz prosječnu dnevnu potrošnju od najmanje 100 eura po osobi što je ukupno oko 7.2 milijuna eura koje će se sliti u državni i gradski proračun.

Ovim putem organizatori pozivaju sve zainteresirane da požure po svoje trodnevne festivalske ulaznice koje su po cijeni od 499 kn dostupne u više od stotinu poslovnica OTP bankediljem Hrvatske, u Dirty Old Shopu u Zagrebu (Tratinska 18) te putem službenog festivalskog webshopa. Preostale jednodnevne ulaznice po cijeni od 350 kuna za 19. i 21. lipnja te sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kn mogu se kupiti isključivo putem službenog INmusicovog webshopa.

Studenti i đaci samo u Dirty Old Shopu u Zagrebu do subote 27.5. u 14h mogu ostvariti popust od 50 kn pri kupnji festivalske ulaznice.
Organizatori također upozoravaju na mogućnost pojave lažnih ulaznica te savjetuju da se ulaznice za INmusic festival #12 kupuju isključivo na navedenim službenim prodajnim mjestima budući da će se samo s važećim ulaznicama moći ući na festival.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate