Raspali se Postolar Tripper

Poznati zadarski bend, jedan od onih koji je bio u stanju održati solo koncert u dvorani veličine Velikog pogona Tvonice kulture, više ne postoji.

Postolar Tripper
Postolar Tripper

Davor Valčić i Darko Predragović potvrdili su rastanak riječima, koje je prenio Zadarski.hr: “Postolari ne postoje, razišli smo se. Nešto što je trebala biti jedna kratka pauza, ispostavilo se da će biti ipak duža… Razlozi su razni, nekako se s vremenom promijene neki prioriteti u životu, a dođe i taj zamor materijala, punih 12 godina, čak i više od kad je to sve startalo prije nego li se izrodilo u bend. Sve ima svoje vrijeme, pa tako i postolari valjda. Paul McCartney je jednom rekao: bilo koji bend, osam godina i to je to, preko toga, to je već previše. Eto, mi smo prebacili dosta”.

Grupa Postolar Tripper svoje korijene vuče još iz 2003. godine kad su zadarski medijski eter okupirali prvim singlom „Ošljačka saga“, pjesmi koja je duhovito progovarala o zadarskim bodulima, a koja je napravljena za potrebe bizarne humoristične emisije ”Generacija Ex” na radiju 057. Nakon drugog gastro singla „Tužna priča o selu“ ( poznatija više kao „Koga, čega, janjetine“ ) tadašnji hip-hop dvojac izdaje i album „Sve što imam sam ukra“ te okupljaju sastav za svirke uživo. Sastav se sve bolje upoznaje radeći na novom materijalu te snimajući album obrada novovalnih pjesama. 2008. godine izlazi i njihov zajednički album znakovitog imena „Popravni“ s kojega su kao prepoznati hitovi zaživjele pjesme „Na rubu ponora“, „Palma u pitaru“ te „Marijana“. Od tada, je bend narastao na sedmeročlani sastav. Iza sebe imaju pet studijskih albuma.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh