Raspali se Partibrejkersi

Nebojša Antonijević Anton i Zoran Kostić Cane više ne rade zajedno.

Nakon 35 godina Cane i Anton više ne rade skupa (Foto: Branko Galičić)
Nakon 35 godina Cane i Anton više ne rade skupa (Foto: Branko Galičić)

“Cane i ja smo radili zajedno i apsolutno je bilo nebitno ko je šta napisao. Pa zato smo bend! Čim krene deljenje na titule, čim krene ego da se naduvava… To je bolest ovog sveta u ovom trenutku”, izjavio Nebojša Antonijević Anton, gitarist Partibrejkersa za srpski Blic, što su potom prenijeli i drugi srpski mediji.

Nakon 35 godina zajedničkog rada, kultnih albuma i naravno isto takvog kultnog statusa razdvojio se jedan od najpoznatijih tandema kad je u pitanju rock glazba na ovim prostorima.

Cane je već uvelike u svom novom bendu Škrtice koji je u nekoliko navrata nastupio i u Zagrebu, dok je Anton s još dva preostala člana Partibrejkersa odlučio oformiti novi bend za koji još uvijek ne zna kako će se zvati.

Anton na naslovnici Pop & Kultura - podlistka srpskog magazina Blic
Anton na naslovnici Pop & Kultura – podlistka srpskog magazina Blic

Inače posljednji zagrebački koncert Partibrejkersa održan u prosincu prošle godine donio je neke trzavice između Caneta i Antona na pozornici, no teško je bilo predvidjeti da će to biti upravo jedan od zadnjih koncerta na kojima ih se moglo čuti i vidjeti, jer imali su Partibrejkers i dobrih i loših večeri, ali čini se da svakoj priči dođe kraj.

Nažalost, bend koji je za nekoliko generacija bio sinonim rokenrol bunta više ne postoji.

Share this...
Share on Facebook365Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh