Radio Student je stigao do cilja – nabave novoga odašiljača, crowdfunding kampanja ide dalje

U samo šest dana kampanje 'Nek´se daleko čuje!' Radio Student je stigao do cilja, nabave odašiljača vrijednog 10.000, 00 američkih dolara.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Crowdfunding kampanja Radio Studenta

Crowdfunding kampanja Radio Studenta

Ohrabreni potporom slušatelja Radio Student nastavlja crowdfunding kampanju “Nek´se daleko čuje!” Za narednih 10.000,00 dolara prikupljenih u kampanji namjera je unaprijediti opremu novim slušalicama, mikrofonima, diktafonima i serverom, te osigurati polugodišnju plaću za jednog zaposlenika.

Organizacijska struktura Radio Studenta donedavno je imala samo jednog zaposlenog – glavnog urednika na čak 147 volontera i 54 emisije, što je jedinstven apojava u medijskom prostoru. Iako program počiva na radu studenata- volontera, netko to sve treba nadgledati i organizirati.

“Stoga smo odlučili pokušati prikupiti sredstva kako bismo platili još jednog zaposlenika – multimedijalnog specijalista, barem na 6 mjeseci. U konačnici to znači da će zvuk Radio Studenta biti bolji i jasniji, da će web streaming biti brži, da ćemo imati još bolje jinglove, reportaže, emisije, priloge. A kako bismo proslavili naš novi odašiljač, pozivamo vas da naš uspjeh proslavite s nama velikim tulumom za 21. rođendan u Močvari na kojem će nastupati Šumovi protiv Valova, (The) Lesser Men, Veja i Seine 24. studenog”, poručuju s Radio Studenta.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate