R.E.M. predstavili dosad neobjavljeni demo ‘Radio Song’

Pjesma će se nalaziti na reizdanju albuma ‘Out of Time’ koji će biti objavljen na 25 godišnjicu izdavanja ovog albuma.

R.E.M. (Foto: Wikipedia)
R.E.M. (Foto: Wikipedia)

Reizdanje kultnog albuma R.E.M. “Out of Time” bit će objavljeno 11. listopada za Concord Bicycle. Na demo verziji “Radio Song” nema zvuka sintesajzera i rapa KRS-One.

Album “Out of Time”, na kojem se nalaze hit singlovi “Losing My Religion” i “Shiny Happy People”, bio je objavljen 1991., godinu dana nakon “Automatic For The People”, i doveo je bend do globalne popularnosti. Oba su albuma završila na prvom mjestu britanskih top lista.

Deluxe verzija reizdanja doći će u obliku 4 diska, s dodatnim live snimkama koncerta na Mauntain Stageu 1991., te Blu-Ray discom koji će sadržavati audio visoke rezolucije i 5.1 Surround verziju “Out of Time”, sve video spotove toga albuma i kolekciju novinskih članaka i snimaka nastupa i studijskog snimanja.

U reizdanju će također biti notes novinarke Annie Aleski koja je intervjuirala svu četvoricu članova benda i producente albuma, Scotta Litta i Johna Keanea.

R.E.M. je 29. srpnja također reizdao tri svoja klasična albuma na vinilu, “Lifes Rich Pageant” iz 1986., “Dead Letter Office” iz 1987. i “Eponymous” iz 1988., i to za Capitol Records/Universal Music Enterprises.

“Lifes Rich Pageant” bio je prvi album R.E.M. koji je dosegao zlatnu nakladu, a svoje je reizdanje doživio također na svoju 25. godišnjicu 2011., iste godine kada je bend službeno prestao postojati nakon 31 godine zajedničkog rada.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh