Prince je pred kraj života sve češće obolijevao

Ray Roberts, osobni chef pop ikone, otkrio je da je Prince pred kraj života sve češće imao zdravstvenih problema.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Prince (Foto: Universal Music)

Prince (Foto: Universal Music)

Nakon glasina o navodnom predoziranju drogom, koje su dovele i do policijske istrage i pretresa njegova doma koji su potvrdili da su u Princeovom posjedu pronađeni liječnički prepisani lijekovi protiv bolova, policija je potvrdila da sumnja u predoziranje nije odbačena, ali su negirali medijske napise o tome kako je na slučaju angažiran i agent iz DEA (Drug Enforcement Administration).

Nakon svega ovoga, oglasio se i čovjek koji je posljednje tri godine pripremao Princeu hranu, izjavivši da je promijenio prehranu jer je u posljednje vrijeme gubio na težini i osjećao se izrazito loše.

Otkako se zaposlio na mjestu Princeova osobnog chefa, Roberts je pop ikoni kuhao svaki obrok u Paisley Parku, a išao je s njim i na turneje.

Roberts je u intervjuu za The Assosciated Press potvrdio da je zamijetio promjenu u Princeovim prehrambenim navikama i željama u zadnjim tjednima njegova života, te dodao da mu je šef bio gotovo neprestano bolestan.

“Posljednja se dva mjeseca činilo kao da nije svoj. Mislim da se prilično mučio s bolešću i lošim imunitetom”, izjavio je Roberts, te dodao kako je Prince od početka ove godine imao i velikih problema s upaljenim grlom koje bi ga mučilo tjednima.

Zatražio je, tvrdi Roberts, da mu se umjesto dotadašnje prehrane, koja se bazirala na začinjenim juhama i crvenom mesu, svakodnevno prave smoothieji i cijedi svježi voćni sok, jer je jedino to godilo njegovom upaljenom grlu i bolnom želucu.

Roberts mu je također skuhao i posljednji obrok večer prije nego što je glazbenik pronađen mrtav u svome domu, no večera je sljedećeg jutra pronađena netaknuta u frižideru.

Okolnosti prerane smrti pop ikone još uvijek su nerazjašnjene, no prema Robertsovom iskazu o učestalom pobolijevanju te bolovima u kojima se Prince nalazio, čini se nažalost kao da su nagađanja o nehotičnom predoziranju drogom sasvim moguća.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate