Prince je pred kraj života sve češće obolijevao

Ray Roberts, osobni chef pop ikone, otkrio je da je Prince pred kraj života sve češće imao zdravstvenih problema.

Prince (Foto: Universal Music)
Prince (Foto: Universal Music)

Nakon glasina o navodnom predoziranju drogom, koje su dovele i do policijske istrage i pretresa njegova doma koji su potvrdili da su u Princeovom posjedu pronađeni liječnički prepisani lijekovi protiv bolova, policija je potvrdila da sumnja u predoziranje nije odbačena, ali su negirali medijske napise o tome kako je na slučaju angažiran i agent iz DEA (Drug Enforcement Administration).

Nakon svega ovoga, oglasio se i čovjek koji je posljednje tri godine pripremao Princeu hranu, izjavivši da je promijenio prehranu jer je u posljednje vrijeme gubio na težini i osjećao se izrazito loše.

Otkako se zaposlio na mjestu Princeova osobnog chefa, Roberts je pop ikoni kuhao svaki obrok u Paisley Parku, a išao je s njim i na turneje.

Roberts je u intervjuu za The Assosciated Press potvrdio da je zamijetio promjenu u Princeovim prehrambenim navikama i željama u zadnjim tjednima njegova života, te dodao da mu je šef bio gotovo neprestano bolestan.

“Posljednja se dva mjeseca činilo kao da nije svoj. Mislim da se prilično mučio s bolešću i lošim imunitetom”, izjavio je Roberts, te dodao kako je Prince od početka ove godine imao i velikih problema s upaljenim grlom koje bi ga mučilo tjednima.

Zatražio je, tvrdi Roberts, da mu se umjesto dotadašnje prehrane, koja se bazirala na začinjenim juhama i crvenom mesu, svakodnevno prave smoothieji i cijedi svježi voćni sok, jer je jedino to godilo njegovom upaljenom grlu i bolnom želucu.

Roberts mu je također skuhao i posljednji obrok večer prije nego što je glazbenik pronađen mrtav u svome domu, no večera je sljedećeg jutra pronađena netaknuta u frižideru.

Okolnosti prerane smrti pop ikone još uvijek su nerazjašnjene, no prema Robertsovom iskazu o učestalom pobolijevanju te bolovima u kojima se Prince nalazio, čini se nažalost kao da su nagađanja o nehotičnom predoziranju drogom sasvim moguća.

Tags:

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh