Pizza Hut od kutija za dostavu pizza napravila glazbeni DJ pult

Zahvaljujući tisku tintom koja je elektrovodič na kartonski DJ pult preko Bluetootha može se priključiti smartphone ili računalo.

DJ pult na kartonskoj ambalaži za dostavu Pizza Hut pizze
DJ pult na kartonskoj ambalaži za dostavu Pizza Hut pizze

Iz tvrtke Pizza Hut odlučili su na predstaviti DJ pult u kartonskoj kutiji za dostavu pizze za početak na nekoliko odabranih lokacija u Velikoj Britaniji.

Tvrtka Novalia koja izrađuje elekronske komponente udružila se s najpoznatijim lancem pizzerija kako bi ambalažu učinila zanimljivom za sasvim drugačiju namjenu, te su došli na ideju načiniti od nje DJ pult koji uistinu i funkionira na način kako radi profesionalna DJ oprema.

Upotrebom tinte koja provodi električnu struju tiskan je pult na kojem se nalaze dva scratch diska, mikser, nijanser i kontrolor jačine tona, kao i tiskana dugmad za sinkornizaciju, što je uistinu osnovna oprema za DJ-iranje. Unutar same kutije nalaze se mikro uređaj kao i napajanje koje omogućuje Bluetooth spajanje na računalo ili smatrphone, a primjerice odabirom dvije pjesme iz DJ softwaera kao što su Serato ili DJ Pro sitom konzumentu pizze bit će omogućeno i scratchanje na kartonskom desku.

Što još dodati osim; dobar tek i ugodnu zabavu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh