One Piece Puzzle daruju javnosti svoj treći album na besplatan download

Riječki interventno-glazbeni sastav One Piece Puzzle nakon višegodišnje diskografske pauze izbacio je svoj treći po redu album naslovljen 'III' (tri). Nakon albuma '13 Zlatnih Hitova' (2009.) i 'Obiteljska Simfonija' (2011.), OPP su odlučili album 'III' dati javnosti na besplatni download.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
One Piece Puzzle

One Piece Puzzle

“U vrijeme opće gramzivosti i pohlepe odlučili smo ići kontra države i Vlade Republike Hrvatske te darovati javnosti i vjernim slušateljima naš najnoviji uradak kako bi u njemu svi besplatno uživali” rekli su članovi grupe OPP. Na albumu se uz aktualni singl “Ja Se Smanjujem” nalazi 10 pjesama koji zvukovno variraju od industrial metala do „sladunjavih rugalica za bradate muškarce”. Album možete preslušati na YouTubeu, a u slučaju da se odlučite na download tu je bandcamp stranica koja nudi i mogućnost „navedi svoju cijenu” kupovine pjesama u slučaju da financijski želite podržati rad grupe.

One Piece Puzzle 'III'

One Piece Puzzle ‘III’

Za fotografije na albumu odgovoran je Kristijan Vučković, a za dizajnerski dio posla odgovorni su OPP-ovi Svemir Travica i Gospodin T. Produkciju potpisuje OPP, a mastering Matej Zec iz studija G.I.S.

Link za direktni download albuma

Link na Bandcamp stranicu

Link na Youtube playlistu albuma

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate