Omogući omiljenom bendu nastup na INmusicu

Natječaj ‘Zasviraj sa Žujom’ ulazi u drugu fazu! Uključi se, glasuj za svoje favorite i omogući im da zasviraju na INmusicu.

Zasviraj sa Žujom
Zasviraj sa Žujom

Natječaj ”Zasviraj sa Žujom” već petu godinu zaredom mladim bendovima daje priliku da ostvare svoj san i nastupe na pozornici kojom svake godine vladaju neke od najvećih svjetskih glazbenih zvijezda. Ovogodišnje izdanje natječaja pobjedničkom će bendu, osim nastupa na glavnoj pozornici INmusica, omogućiti i odlazak na turneju s fenomenalnim Gatuzom!

Prijave na “Zasviraj sa Žujom” zatvorene su 15. ožujka, a pobjednika možete odabrati naFacebook stranici Ožujskog piva gdje ćete od 27.3. do 16.4. moći poslušati sve prijave i dati glas svom favoritu. Samo glasovanje će se održati u tri kruga — 27.3.-2.4., 3.4.-9.4. i 10.4.-16.4., a tri finalista bit će poznata 24. travnja.

Tri benda s najviše glasova iz svakog kruga te dva benda po odabiru organizatora zasvirat će na finalnoj večeri natječaja 2. svibnja u VintageIndustrial baru pred akreditiranim predstavnicima medija i svojim fanovima.

Pobjednika će glasovanjem odabrati prisutni predstavnici medija, a drugoplasirani bend po broju glasova predstavnika medija te bend s najvećim brojem glasova publike na završnoj večeri natjecanja također će dobiti priliku nastupiti na 12. izdanju INmusic festivala.

Za sve informacije o natječaju pratiFacebook stranicu Ožujskog piva, uključi se u glasovanje i slušaj svoj omiljeni bend na INmusicu!

INmusic festival #12, poweredby Ožujsko pivo, održat će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine na tradicionalnoj lokaciji Otoka hrvatske mladeži na zagrebačkom Jarunu. Najatraktivnije izdanje najvećeg hrvatskog open-air festivala ove godine pred hrvatsku publiku i prvi put u regiju dovodi senzacionalne Kingsof Leon, ArcadeFire, Alt-J, Kasabian, Michaela Kiwanuku, Darka Rundeka, FloggingMolly, Slaves, Public Service Broadcasting, Repetitor i mnoge druge. Ulaznice za jedinstveno trodnevno festivalsko iskustvo po cijeni od 449kn dostupne su na službenom webshopuINmusic festivala, u poslovnicama OTP banke Hrvatska i u Dirty Old Shopu u Zagrebu (Tratinska 18). Vidimo se na INmusicu #12!

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh