Omogući omiljenom bendu nastup na INmusicu

Natječaj 'Zasviraj sa Žujom' ulazi u drugu fazu! Uključi se, glasuj za svoje favorite i omogući im da zasviraju na INmusicu.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Zasviraj sa Žujom

Zasviraj sa Žujom

Natječaj ”Zasviraj sa Žujom” već petu godinu zaredom mladim bendovima daje priliku da ostvare svoj san i nastupe na pozornici kojom svake godine vladaju neke od najvećih svjetskih glazbenih zvijezda. Ovogodišnje izdanje natječaja pobjedničkom će bendu, osim nastupa na glavnoj pozornici INmusica, omogućiti i odlazak na turneju s fenomenalnim Gatuzom!

Prijave na “Zasviraj sa Žujom” zatvorene su 15. ožujka, a pobjednika možete odabrati naFacebook stranici Ožujskog piva gdje ćete od 27.3. do 16.4. moći poslušati sve prijave i dati glas svom favoritu. Samo glasovanje će se održati u tri kruga — 27.3.-2.4., 3.4.-9.4. i 10.4.-16.4., a tri finalista bit će poznata 24. travnja.

Tri benda s najviše glasova iz svakog kruga te dva benda po odabiru organizatora zasvirat će na finalnoj večeri natječaja 2. svibnja u VintageIndustrial baru pred akreditiranim predstavnicima medija i svojim fanovima.

Pobjednika će glasovanjem odabrati prisutni predstavnici medija, a drugoplasirani bend po broju glasova predstavnika medija te bend s najvećim brojem glasova publike na završnoj večeri natjecanja također će dobiti priliku nastupiti na 12. izdanju INmusic festivala.

Za sve informacije o natječaju pratiFacebook stranicu Ožujskog piva, uključi se u glasovanje i slušaj svoj omiljeni bend na INmusicu!

INmusic festival #12, poweredby Ožujsko pivo, održat će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine na tradicionalnoj lokaciji Otoka hrvatske mladeži na zagrebačkom Jarunu. Najatraktivnije izdanje najvećeg hrvatskog open-air festivala ove godine pred hrvatsku publiku i prvi put u regiju dovodi senzacionalne Kingsof Leon, ArcadeFire, Alt-J, Kasabian, Michaela Kiwanuku, Darka Rundeka, FloggingMolly, Slaves, Public Service Broadcasting, Repetitor i mnoge druge. Ulaznice za jedinstveno trodnevno festivalsko iskustvo po cijeni od 449kn dostupne su na službenom webshopuINmusic festivala, u poslovnicama OTP banke Hrvatska i u Dirty Old Shopu u Zagrebu (Tratinska 18). Vidimo se na INmusicu #12!

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate