Objavljeni datumi 15. Seasplash festivala, u prodaji i prve ulaznice

Jubilarno 15. izdanje Seasplash festivala će se odvijati od 20. do 23. srpnja 2017. godine.

Seasplash Festival
Seasplash Festival

Zidine magične tvrđave Punta Christo pored Pule će i sljedeće godine biti dom pozitivnih vibracija i odlične glazbe. Festivalske ulaznice, takozvane SuperRanograbilice, od danas su dostupne po izuzetno povoljnoj cijeni od samo 215 kn. organizator je najvio da informacije o prvim potvrđenim izvođačima dolaze uskoro.

Seasplash festival jedan je od najdugovječnijih hrvatskih festivala, idealno mjesto za sve ljude dobre volje i sa željom za odličnim i opuštenim ljetnim provodom, tik uz more. Na Seasplashu se pleše do ranih jutarnjih sati uz najbolje izvođače iz regije i poznata gostujuća imena sa svih strana svijeta, predstavljajući cjelokupnu bass glazbu i kulturu reggae, dub, drum & bass, dancehall, ska, world glazbe, kao i raznovrsne elektronske glazbe.

Festival se odvija na magičnoj lokaciji štinjanske tvrđave Punta Christo pored Pule i nudi četiri dana glazbe na mnoštvu pozornica, kao i dnevni glazbeni i umjetnički program na plaži, besplatno kampiranje, kulturni i sportski program, radionice, bazar, chill out zonu i još puno, puno toga. Podiji su živopisni, a pozornice i kamp okruženi su prekrasnim plažama s pogledom koji puca na pulski zaljev i Nacionalni park Brijuni.

Seasplash festival se danas smatra neizostavnim dijelom kulturnog identiteta i turističke ponude grada Pule koji ga, kao i Turistička zajednica Pule, podržava.

Zadnje od Izdvojeno2

Idi na Vrh