Objavljen je video s utiscima s četrnaestog Seasplasha i najavljeni promotivni gigovi u Parizu i Salzburgu

Prošlogodišnji Seasplash, u svom posebnom sound system izdanju, nadmašio je sva očekivanja. Zaključak je to koji se može izvući gledajući 12-minutni video uradak s utiscima i razmišljanjima sudionika podebljan s isječcima koji prikazuju predivan festivalski ugođaj.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Potvrđeni izvođači za 15. Seasplash

Potvrđeni izvođači za 15. Seasplash

Svoje opušteno mjesto pred mikrofonom za ovu priliku pronašli su mnogobrojni izvođači – Don Letts, Edo Maajka, Rico (O.B.F), Kalbata i Neil Perch (Zion Train, Abassi Hi Power). Za priču o povijesti i filozofiji festivala pobrinuli su se pripadnici produkcijskog tima, a posebno je iznenađenje pojavljivanje filmaša Davida Tešića koji je, eto u ovom filmiću dobio priliku i stati ispred svoje kamere.

Dobra prilika za one koji još nikada nisu bili na Seasplashu i tvrđavi Punta Christo, kao i za one koji se stalno vraćaju.

Zagrijavanje za Seasplash festival u Austriji održat će se u Salzburgu 13. svibnja

Seasplash zagrijavanje u Salzburgu

Seasplash zagrijavanje u Salzburgu

Pariški warm-up najavljen je za 10. lipnja.

Seasplash zagrijavanje u Parizu

Seasplash zagrijavanje u Parizu

Do sada su potvrđeni sljedeći izvođači: Vin Gordon & The Real Rock Band, Mad Professor, Vibronics meets Conscious Sounds, Citizen Fish, Mungo’s Hi-Fi (DJ Set), Pitch Black, Illbilly Hitec, Culture Shock, Paprika Korps, Fakofbolan, Autonomads, Waitapu, Black Star Dub Collective, Digitron Sound, Conscious Youth, Warrior Charge, Dubble, Rockers Dub Master, Dubbing Sun, Kinetical MC x DJ Diaz, Raptix, Gnischrew, Nobody b2b Damask, Thizzla, Deeds, Isonoe, Lion’s Hifi, Selectress Beatroot, DCone

Seasplash će se održati od 20. do 23. srpnja 2017. u Fort Punta Christo u Štinjanu kraj Pule.

Seasplash festival jedan je od najdugovječnijih hrvatskih festivala, idealno mjesto za sve ljude dobre volje i sa željom za odličnim i opuštenim ljetnim provodom, tik uz more. Na Seasplashu se pleše do ranih jutarnjih sati uz najbolje izvođače iz regije i poznata gostujuća imena sa svih strana svijeta, predstavljajući cjelokupnu bass glazbu i kulturu reggae, dub, drum & bass, dancehall, ska, world glazbe, kao i raznovrsne elektronske glazbe.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate