Noel Gallagher izjavio kako je Oasis mogao nastaviti 2009. pod istim imenom i bez njega

U razgovoru za novi Rolling Stone Noel Gallagher tvrdi kako bi dopustio da bend i dalje egzistira pod imenom Oasis i nakon njegova odlaska, samo da je ostatak benda to poželio.

Noel Gallagher
Noel Gallagher

Na pitanje bi li danas dopustio da se Oasis reformira bez njega, rekao je: “Platio bih da vidim kako bi to izgledalo bez mene. Mislim da bi bilo jebeno zanimljivo. A mogli bismo i pokrenuti trač da ću ga ja reformirati bez Liama i da ću koristiti hologram, kao Tupac na Coachelli. Ne, zaista, ja im ne bih postavljao prepreke. To bi bilo jebeno presmiješno. Ja sam u redu s tim.”

U nastavku je ponovno zanijekao ikakve planove o reformiranju Oasisa i dodao kako bi to učinio samo u slučaju da mu je potreban novac, a nije.

“Ljudi mi neprestano govore, ‘Vi ćete se sigurno reformirati, sigurno hoćete’, a ja si mislim, to je jebeno nepristojno. Pokušavaju li to na meni nekakve Jedi trikove, ili što?”,

Njegov je brat Liam nedavno potvrdio kako je htio u skoro vrijeme reformirati bend, ali je njegov “bež” brat Noel kategorički odbio ponovno okupljanje Oasisa. Na Twitteru je nedavno objavio i kako ima novog materijala.

Ove jeseni izlazi i dokumentarni film o Oasisu. Film naziva “Supersonic” radi isti autorski tim koji stoji iza prošlogodišnjeg filma “Amy”.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh