NLV objavili novi singl ‘Bitter’ i otkrili naslovnicu albuma

Izvrsni sastav iz Pule, NLV, predstavlja novi singl ‘Bitter’ kojim najavljuju album prvijenac. Autor pjesme je Luka Šipetić, producent Marijan Jelenić, a miks i master je radio Perica Šuran.

NLV (Foto: Ivana Kujundžić/Vila propuh studio)
NLV (Foto: Ivana Kujundžić/Vila propuh studio)

Osim novog singla bend je otkrio i naslovnicu debitantskog albuma “NLV”, koji će promovirati krajem siječnja sljedeće godine. Za vizualni identitet albuma zaslužni su Oleg Šuran i Jelena Periš.

NLV - naslovnica albuma
NLV – naslovnica albuma

“Riječ je o pjesmi na kojoj zapravo radimo gotovo od samog početka postojanja benda. Izmjenili smo mali milijun aranžmana za nju i u konačnici kroz rad s Marijanom Jelenićem i cijelim bendom došli do rezultata koji sada svi mogu poslušati. Sama činjenica da smo uključili električne gitare, bass i bubanj doveo je pjesmu do potpuno novog zvuka koji se drastično razlikuje od zvuka našeg prvog EP-a “…and who are you?”. Puno smo truda i ljubavi uložili u “Bitter” pa tako i cijeli album. Nadamo se da će publika to jednako tako osjetiti”, naglasili su iz benda.

Priča trojca NLV krenula je 2012. godine, a svoj prvi EP “…and who are you?” objavili su 2014. godine. Bend koji je koncertima oduševio Hrvatsku i regiju i više je nego spreman za prvi album, koji njihovi fanovi željno iščekuju.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh