Koncertni report

MrLee & IvaneSky u Vintage Industrial Baru (Foto: Samir Cerić Kovačević)
MrLee & IvaneSky – Digitalno more zvuka u Vintage Industrial Baru

Koncertni report

bebe-na-vole-vintage-industrial_3fff
Bebe Na Vole i The Yellow Buzz u Vintageu - blues nove velike depresije

Ništa od ‘Bubimira 2′

Koliko ste puta posljednjih godina čitali kako Tim Burton i Michael Keaton, postmodernistički filmski tandem zaslužan za preokret u franšizi 'Batmana' namjerava napraviti nastatvak kultnog 'Bubimira'? Previše puta.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Poster legendarnog filma 'Bubimir' ('Beetlejuice')

Poster legendarnog filma ‘Bubimir’ (‘Beetlejuice’)

Posebice od velikog povratka Keatona na filmska platna “Birdmanom” koji upravo aludira na njegovu adaptaciju i utjelovljenje Batmana u režiji Burtona. Otad se priča popriično zahuktala i obožavatelji obojice gospode ponavljali su triput ime plavokosog šarlatana s natoprirodnim moćima i ciničnim smislom za humor. Avaj, mangup u prugastom odijelu koji je stajao uz bok morbidnoj Lidiji ipak neće dobiti svoj nastavak u havajskom ruhu, kako se to spekuliralo.

Iako je Burton ponešto doista i radio na izdanju koje bi pratilo 30. obljetnicu izlaska prvog filma, Keaton je rekao da je project – propao. Naime, Keaton je posljednje tri godine u najozbiljnijim filmskim projektima, dok Burton od niže fijasko za fijaskom pa takva jedna neuspješna uloga ne bi doprinijela daljnjoj karijeri veteran glumišta. S druge pak strane Winona Ryder snima drugu sezonu serije “Stranger Things” o kojoj smo nedavno pisali a koja je trenutačni hit horora i znanstvene fantastike i čini se da se ne namjerava vratiti prizivanju duhova iako je prije manje od godinu dana potvrdila uogu.

Aleca Baldwina nitko ništa nije ni pitao. Tim Burton ove jeseni stoga izlazi s novim dječjim filmom “Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children”.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Autor

avatar
Close
Pratite nas i lajkate