‘Negdje između’ – novi singl i spot grupe Nola

Novi singl pulske grupe Nola ‘Negdje između’ čiju kreativnu okosnicu čine Gabi Galant Jelenić i Marijan Jelenić, popraćeni iskusnom ritam sekcijom Roberta Slame i Deana Vitasovića, dočekao je svoje vizualno uprizorenje.

Nola 'Negdje između'
Nola ‘Negdje između’

Sazrijevanje, osobno, bračno, ljubavno i životno oslikano je kratkim i poetičnim malim filmom ceste gdje glumci Lućija Travičić i Valter Roša prolaze svoju prošlu, sadašnju i buduću vezu na prekrasnim lokacijama istočne obale Istre. Putujući u Spačeku, glumački dvojac proživljava breme nesavršenih ljudi i odnosa, prebrzo i olako odustajanje od želja, vizija i obećanja. Spot u režiji Marijane Četković, u kojem je naglasak stavljen na dramaturgiju i međuljudske odnose, predstavlja odmak od tmurne svakodnevice i pruža sunčani optimizam za predstojeće jesenske dane.

Nolin novi singl “Negdje između” ljubavna je pjesma u kojoj je ponovno do izražaja došao Gabin vokal, kao i pun i moćan bendovski zvuk. Prethodni singl “Moj svijet”, koji je punih 25 tjedana proveo na listi najemitiranijih radijskih singlova, naći će se s pjesmom “Negdje između” na novom studijskom albumu koji će biti objavljen početkom iduće godine.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh