Najavljen je Amy Winehouse ‘Back to Black’ natječaj obrada

Fanovi će moći snimiti svoju verziju četiri ponuđene pjesme Amy Winehouse, a za nagradu će dobiti profesionalno snimanje u studiju uz stručnu pasku producenta Salaama Remija.

Amy Winehouse 'Back To Black'
Amy Winehouse ‘Back To Black’

U povodu skorašnje desete godišnjice smrti Amy Winehouse, Island Records je najavio natječaj obrada s ikoničkog albuma “Back to Black”. Onaj tko želi sudjelovati u ovom natječaju, može skinuti originalne instrumentale za pjesme “Back to Black”, “Rehab”, Tears Dry on Their Own” i “Just Friends”, te aploudati vlastite snimke covera tih pjesama.

Najbolji će dobiti priliku snimiti obradu u profesionalnim uvjetima u čemu će im pomoći producent Salaam Remi, koji će biti i jedan od članova žirija koji će odlučivati o dobivenim materijalima. Pobjednička pjesma natječaja premijerno će biti objavljena na YouTube kanalu Island Records.

Instrumentale možete skinuti ovdje.

Island Records i Vevo sva će sredstva prikupljena u ovoj kampanji obrada “Back to Black” donirati Fondaciji Amy Winehouse, organizaciji osnovanoj u sjećanje na nesretnu zvijezdu. Fondacija se bavi zbrinjavanjem mladih ljudi koji imaju problema s ovisnostima, mentalnim zdravljem, beskućništvom i sličnim egzistencijalnim pitanjima. Početkom ove godine ova je fondacija otvorila žensku kuću za oporavak od ovisnosti u istočnom Londonu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh