Mnogi Drugi pokazali ‘Maske’, njihov četvrti singl

Zagrebački bend sitno odbrojava do prvog albuma.

Mnogi Drugi
Mnogi Drugi

„Mnogi Drugi, zagrebački je sedmeročlani bend čije ime na plakatima izaziva zbunjozu, što im je, pretpostavljamo, i bila namjera. Mnogi Drugi su skupina „običnih ljudi“, koji sviraju jedan sasvim obični, pitki rock and roll. No, ono što je njihov ‘faktor x’ je neobična, gotovo šarmantna lakoća interpretacije zgodno posloženih stihova. Nešto slično je dovelo i S.A.R.S. do masovne popularnosti, grupu koja se rubno žanrovski dodiruje s Mnogim Drugima.“

Tako smo na ovom portalu pisali nakon prošlogodišnjeg Regius festivala u Šibeniku. U međuvremenu su Mnogi Drugi (koji inzistiraju da se i „D“ mora pisati velikim slovom) ušli u finale banjalučkog Demofesta, a nastupili su i prije Manu Chaoa na Špancirfestu. Ovu godinu upravo otvaraju novim singlom „Maske“.

O tome kažu: – Dugo smo razmišljali koju ćemo pjesmu odabrati za četvrti singl i nije nam bilo lako odlučiti, no na kraju smo izabrali ‘Maske’. Nekako je najviše odgovarala ovoj siječanjskoj postblagdanskoj depresiji, a super se uklapa kao zatišje pred buru između ‘Čudnog svijeta’ kao trećeg singla i petog singla kojim planiramo predstaviti dugo sanjani album.

Producentski posao i snimanje odradio je Leo Anđelković, Goran Martinac napravio je mastering,Mnogi Drugi zaslužni su za muziku i tekst, dok se kamere i montaže uhvatila Anita Nadj.

Poslušajte „Maske“:

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh